Houtvergasser

Bij Kachels.com schaft u een houtvergasser aan die naast kostenbesparend ook duurzaam is. De duurzaamheid uit zich in het feit dat het verbranden CO2-neutraal is. De stoffen die vrijkomen worden door de natuur afgebroken, terwijl bij het gebruik van fossiele brandstoffen er meer vrijkomt dan wordt verbruikt.

De kwalitatief hoogstaande houtvergasser van Kachels.com

Onze houtvergasser voldoet aan strenge eisen die de veiligheid waarborgen. De montage gebeurt vervolgens door ervaren monteurs. De houtvergasser wordt aangesloten op uw huidige leidingen en warmt op deze manier uw hele huis op. Het maakt geen verschil of u gebruikmaakt van radiatoren of vloerverwarming. Naast het verwarmen van uw woning, wordt ook uw watervoorziening verwarmd. Uw huidige systeem werkt waarschijnlijk op gas. Ons systeem verbrandt het hout op hoge temperaturen, zodat er gas vrijkomt. Dit gas is meerdere malen duurzamer dan stoken met fossiele brandstoffen. De vrijgekomen afvalstoffen zijn volledig afbreekbaar, dat wil zeggen CO2-neutraal.

Bespaar op uw energierekening

Doordat een houtvergasser op hoge temperaturen hout verbrandt, komen er gassen vrij die uw woning verwarmen. U kunt verschillende soorten hout stoken. Het stoken van hout in een vergasser van Kachels.com levert een hoger rendement op dan stoken met een gewone houtkachel. De gewone kachel levert 60-70 procent terwijl een houtvergasser tot wel 95 procent haalt. Doordat er weinig warmte verloren gaat, heeft u minder hout nodig. Voor meer informatie over een houtvergasser kunt u via 0183-745 006 contact met ons opnemen of even langskomen in onze showroom aan de Houtstraat 6 in Meerkerk.

 

© 2011-2017 Kachels.com | Voorwaarden | Prijzen zijn inclusief 21% BTW. - Webdesign: G2O