Pelletkachel

Met een pelletkachel van Kachels.com stookt u voor minder voor meer duurzaamheid. Wij garanderen veiligheid en kwaliteit door het aanbieden van producten van Duitse degelijkheid.

De pelletkachel van Kachels.com

Een pelletkachel gebruikt pellets. Pellets zijn brokjes van samengeperst houtafval. Als u met pellets stookt heeft dat een aantal voordelen ten op zichten van hout. Zo hoeft u geen grote opslag te hebben zoals bij houtblokken wel wenselijk is. Sleept u geen houtblokken door het huis maar kunt u ineens een hele lading pellets in het reservoir doen. De pelletkachel doceert automatisch de nodige hoeveelheid terwijl u bij het gebruik van houtblokken zelf de hoeveelheid moet schatten. Samen met het stoken op hout dragen pellets bij aan een beter milieu. De uitstoot is CO2 neutraal. Dit wil zeggen dat de energie die vrij komt door de natuur kan worden afgebroken. Bij fossiele brandstoffen is deze uitstoot hier te hoog voor. Verder zorgen pellets en hout dat uw stookkosten met een aanzienlijk bedrag verminderen. Rekening houdend met de regelmaat van verwarmen kunt u tot wel 50 procent besparen op uw energierekening.

Contact over uw nieuwe pelletkachel

Wilt u besparen en duurzaam stoken met een pelletkachel? Neem dan voor advies contact met ons op. Bij Kachels.com vindt u de beste pelletkachel om uw huis mee te verwarmen. 

 

© 2011-2016 Kachels.com | Voorwaarden | Prijzen zijn inclusief 21% BTW. - Webdesign: G2O